Leeskring

De Leeskring bestaat uit een aantal gemeenteleden. Zij komen 3 keer per jaar bij elkaar in de consistorie kamer van de kerk.
Er wordt dan een boek besproken dat door de groep gekozen is om te lezen.

Dat kunnen allerlei boeken zijn van reisverhaal, familieroman, fictie tot wereldliteratuur.
Het zijn inspirerende avonden van serieus tot vrolijk die uitnodigen om nog meer te lezen.

Nieuwe lezers van binnen en buiten de kerk zijn altijd welkom.

De hoofdpersoon uit het boek dat we in onze eerstvolgende bijeenkomst gaan bespreken heeft heel wat te stellen met zichzelf,zijn familie en zijn vrienden.
Door zijn zuster is hij vanuit een congres in het buitenland naar huis geroepen omdat zijn moeder gaat sterven.Op die weg naar huis komt bij hem van alles naar boven. Hij denkt na over het leven van zijn religieuze ouders,zijn eigen mislukte huwelijk,zijn nieuwe relatie met een jonge vrouw. Tussendoor wordt ook op nogal dwingende wijze door vrienden een beroep op hem gedaan.

Hij weet dat er iets in zijn leven moet veranderen.Maar hoe en wat?Dat is lastig voor de onzekere besluiteloze mens die hij is. Komt er in extremis-op het nippertje-toch wat rust in zijn leven?
Daar gaan we over nadenken en praten op dinsdag 24 april om 20.00 uur in de consistorie.

De titel:                        In extremis
De schrijver:               Tim Parks
ISBN:                            9789029514262/NUR302

Corrie de Nooij en Joke Stam.

Joke stam
j.stam9@upcmail.nl