Leeskring

De Leeskring bestaat uit een aantal gemeenteleden. Zij komen 3 keer per jaar bij elkaar in de consistorie kamer van de kerk.
Er wordt dan een boek besproken dat door de groep gekozen is om te lezen.

Dat kunnen allerlei boeken zijn van reisverhaal, familieroman, fictie tot wereldliteratuur.
Het zijn inspirerende avonden van serieus tot vrolijk die uitnodigen om nog meer te lezen.

Nieuwe lezers van binnen en buiten de kerk zijn altijd welkom.

Op dinsdag 23 mei komen we om 20.00 uur weer bij elkaar in de consistorie. We gaan het boek  Mintijteer  geschreven door Esther Maria Magnis bespreken.

Deze Duitse schrijfster die woont en werkt in Berlijn heeft een autobiografische roman geschreven.
Ze vertelt hierin over de lotgevallen van het gezin waarin ze opgroeide,over haar jeugdervaringen waarin de dood van haar vader bepalend was. Ook beschrijft ze de rol die het geloof in haar leven speelt en haar periodes van strijd en ongeloof. Dit alles kan en zal veel stof voor gesprek opleveren.
En….om de titel te begrijpen:Lees het boek zelf.

Mintijteer
Esther Maria Magnis
Uitgeverij van Wijnen-Franeker
ISBN 9789051944914

Ieder die mee wil praten is van harte welkom.
Corrie de Nooij en Joke Stam.

Joke stam
j.stam9@upcmail.nl