Zanguurtje Theresia

Oecumenisch zanguurtje

Iedere eerste woensdagmorgen van de maand is er in de benedenzaal van Zorgcentrum ‘Theresia’ Ronde hoep Oost 25, een zanguurtje (van ruim een half uur, 10.45-11.15), georganiseerd door de Raad van Kerken Ouderkerk en geleid door pastor-diaken Eugène Brussee en ds. Jos de Heer.

In dit mooie samenwerkingsproject zingen we uit een door ons zelf samengestelde liedbundel christelijke liederen. We hebben geprobeerd uit beide tradities, de rooms-katholieke en protestante, bekende en geliefde liederen te selecteren.
Naast bewoners zijn ook mensen van buiten van harte welkom om de zang te ondersteunen.
Naast de kerkdiensten op zaterdagavond en zondagmorgen is dit een welkome aanvulling en tevens een mooie gelegenheid voor contact met de bewoners.

Een ieder is van harte welkom!

Teun de Haan
020 4964523 / 06 53405671