Openstelling kerkgebouw

Gastvrije Kerk

Wie een moment van stilte zoekt of een rustige plek voor gebed en inkeer, of gewoon even het mooie kerkgebouw van binnen wil zien, is van harte welkom.

De kerk is in de zomerperiode (mei tot en met september) op onderstaande tijden geopend (behoudens incidentele activiteiten als rouw- en trouwdiensten en concerten). Er zijn dan ook kaarten en boekjes van de kerk te koop. In de vitrine voor de kerk hangt een rooster met precieze data. De openstelling van de kerk wordt mogelijk gemaakt door de werkgroep gastvrije kerk. Wanneer u verdere vragen heeft, of zich aan wilt melden af en toe de openstelling samen met een ander mogelijk te maken, kunt u terecht bij onderstaande persoon.

Onderstaande data is de Amstelkerk in 2017 open voor bezichtiging

Openingstijden van 13:00 uur tot 16:00 uur
Zondag 16 juli geen openstelling ivm feest
Zondag 23 juli
Zondag 30 juli
Zondag 6 augustus
Zondag 13 augustus
Zondag 20 augustus
Zondag 27 augustus
Zondag 3 september
Zondag 10 september open monumentendag

De openingsdagen zijn onder voorbehoud. Er kan een dag uitvallen door nu nog niet bekende evenementen.

Jantine Bennen
jbennen@hetnet.nl