Openstelling kerkgebouw

Gastvrije Kerk

Wie een moment van stilte zoekt of een rustige plek voor gebed en inkeer, of gewoon even het mooie kerkgebouw van binnen wil zien, is van harte welkom.

De kerk is in de zomerperiode (mei tot en met september) op onderstaande tijden geopend (behoudens incidentele activiteiten als rouw- en trouwdiensten en concerten). Er zijn dan ook kaarten en boekjes van de kerk te koop. In de vitrine voor de kerk hangt een rooster met precieze data. De openstelling van de kerk wordt mogelijk gemaakt door de werkgroep gastvrije kerk. Wanneer u verdere vragen heeft, of zich aan wilt melden af en toe de openstelling samen met een ander mogelijk te maken, kunt u terecht bij onderstaande persoon.

Onderstaande data is de Amstelkerk in 2018 open voor bezichtiging

Openingstijden van 13:00 uur tot 16:00 uur
Zondag 3 juni 12:00 – 16:00 uur Amstellanddag
Zondag 10 juni
Zondag 17 geen openstelling
Zondag 24 juni extra gastvrije kerkzondag met op het orgel Jan Kloosterhuis die bariton Ronald Willemsen begeleidt
Zondag 1 juli Gerard Blees speelt orgel en begeleidt zijn echtgenote Arien, mezzosopraan
Zondag 8 juli geen openstelling
Zondag 15 juli
Zondag 22 juli
Zondag 29 juli
Zondag 5 augustus
Zondag 12 augustus Gerard Blees speelt orgel en begeleidt zijn echtgenote Arien, mezzosopraan
Zondag 19 augustus
Zondag 26 augustus
Zondag 2 september
Zaterdag 8 september 13:00 – 16:00 uur Open monumentendag
Zondag 9 september 12:00 – 16:00 uur Open monumentendag, Zelf achter de klavieren

De openingsdagen zijn onder voorbehoud. Er kan een dag uitvallen door nu nog niet bekende evenementen.

Jantine Bennen
jbennen@hetnet.nl