I- opener zondag 11 maart

In elke I-Opener staat dit kerkelijk jaar een geloofsheld(in) centraal. Na Nehemia, David (én Jonathan) en Rachab staan we op 11 maart stil bij Petrus. Petrus, was hij de rotsvast gelovige, de eeuwige twijfelaar, de man met lef  die overmoedig was? Eigenlijk was hij dat allemaal. En elke keer als hij zijn twijfels liet zien, of zelfs ontkende bij Jezus te horen, zocht Jezus hem weer op. Hij bleef welkom, sterker nog: Jezus geloofde in hem, vertrouwde hem toe Zijn schapen te hoeden. Daarom is Petrus voor ons een geloofsheld. Niet om zijn geweldige en rotsvaste geloof maar juist omdat zijn leven laat zien dat het er bij God allemaal mag zijn: geloof en twijfel, lef, moed, overmeod.

De voorganger in deze dienst is ds. André van der Stoel.

De dienst begint om 10.00 uur, koffie na afloop en er is kinderopvang.
Fijn als u/jij er ook bij bent en neem vooral iemand mee!

De volgende I-Opener is op 10 juni 2018. Dan laten we ons inspireren door geloofsheld Jeremia.

Namens de werkgroep,
Jeannette Vader