Catechesatie

Basiscatechisatie groep 7 en 8

In oktober gaat de basiscatechese weer van start.
Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool, dan nodigen we je uit om mee te doen!

Tijdens het eerste blok van de basiscatechese gaan we het hebben over wat er allemaal gebeurt in de kerk en in een kerkdienst. Ook worden er verhalen uit de Bijbel verteld. We blijven natuurlijk niet alleen op onze stoel zitten, maar we doen bijvoorbeeld ook spelletjes, wat creatiefs en we gaan op onderzoek in kerk.

De periode is meestal tussen de na de herfstvakantie en tot de kerstvakantie. Plaats:  de consistorie, ingang is links van de kerk. Elke bijeenkomst begint om 18:30 uur en duurt tot 19.15 uur.

We hopen dat je erbij bent!

ds Jos de Heer
jos.de.heer@hetnet.nl

Jongerencatechese

De jongerencatechese gaat weer beginnen! En we willen jou graag uitnodigen om mee te doen!

Tijdens de catechese gaan we het hebben over God, de Bijbel, jezelf en de ander. Een spannende zoektocht naar wat jij eigenlijk gelooft, over wat er allemaal in de Bijbel staat geschreven over geloven en over God, en natuurlijk heeft dat ook alles te maken met wat je zelf dagelijks meemaakt en beleeft. Elke week een ander thema, en elke week weer op een andere manier. De ene keer zullen we meer praten, een andere keer een spel, iets creatiefs of iets waar bij je zelf aan de slag gaat.

Tijd: 19.30 u en het duurt tot ongeveer 20:15 uur. Ben je tussen de  12 t/m 14 jaar. geef je dan op bij Jolien.

We gaan voor een heel leuk, gezellig en leerzaam seizoen en we hopen dat jij erbij bent.

De bijeenkomsten zijn in  het jeugdhonk van Amstelstroom.

ds Jos de Heer
jos.de.heer@hetnet.nl