Oogstdienst – Zondag 4 november

Dankbaar voor alles wat we hebben!

Net als andere jaren vieren we deze eerste zondag in November weer de oogstdienst. Dit jaar willen we dankbaar delen met mensen van dichtbij (MAKOM) en mensen van ver weg (Actie Schoenmaatjes).

Net als voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer naar MAKOM om fruit en andere gaven [zoals warm ondergoed /handschoenen/sjaals/sokken] te brengen. MAKOM is een huis voor dak-en thuislozen waar ze o.a. terecht kunnen voor een maaltijd of om te douchen.

De collecteopbrengst zal deze zondag naar Makom gaan.

Op zaterdag 3 november tussen 10:00 – 12:00 uur bent u in de gelegenheid om uw gaven [fruit, koek, chocolade etc] naar de consistorie van de Amstelkerk te brengen. Hier zullen de diakenen het in ontvangst nemen en zorgen dat het in dozen gedaan wordt om het op zondag na de dienst weg te brengen.

En natuurlijk maken we van uw goede gaven weer een mooie oogsttafel die we zondag 4 november met elkaar kunnen bewonderen.

Voor het delen met de mensen van ver weg hopen we met elkaar ook de meegebrachte schoenendozen te kunnen bewonderen. We zullen dan met elkaar de ‘aftrap’ doen van het Schoenmaatjesproject. De schoenendozen kunnen tot en met 2 december worden ingeleverd, maar 4 november zal ons startschot zijn!

De schoenendozen mogen er aan de buitenkant natuurlijk ook prachtig uit zien. Daarom willen we zaterdag 3 november vanaf 14.00 uur een knutselmiddag houden in de Amstelstroom.

Meer informatie over de inhoud van de schoenendoos staat in de NIeuwstroom van oktober en in de folders die in de kerk voor u liggen.

• Oogstdienst voor jong en oud 4 november 10.00 uur
  • Inleveren van uw gaven voor Makom zaterdag 3 november 10.00 – 12.00 uur in de consistorie
  • Versieren van de schoenendoos zaterdag 3 november 14.00 – 16.00 uur in de Amstelstroom Inleveren van de schoenendozen vanaf 4 november tot en met 2 december

Namens de diaconie,