OP ADEM KOMEN Woensdagavondmeditaties:

Elke maand vindt u een overzicht van de woensdagavondmeditaties onder de titel “op adem komen” van de werkgroep vacare.

In de maand maart zijn de meditaties onderdeel van het 40dagen programma.

7 maart is er een speciale meditatie namelijk een labyrinthmeditatie, geleid door Fieke Klaver.

Een labyrint hoef je niet per se met je voeten te lopen. Voor wie slecht ter been is of wie geen beloopbaar labyrint in de buurt heeft, is het vingerlabyrint een uitkomst. Het werkt heel simpel: met je wijsvinger volg je het pad naar het midden en weer terug naar buiten.

Een vingerlabyrint ‘lopen’ doet niet onder voor het daadwerkelijk lopen met je voeten. De kracht zit hem in het symbool en niet in de methode.

Op 14 maart is de laatste meditatie van het seizoen. Susanne Brussee leidt dan een zangmeditatie.

Het is nog ver weg, maar na de zomer hopen we weer met een nieuw meditatieseizoen te beginnen.
In Nieuwsstroom en op de website van de Amstelkerk wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van vacare. Van september tot maart wordt er aan belangstellenden een mail gestuurd met de meditaties van die maand.

Mocht u prijsstellen op deze mail graag een berichtje aan:
Adri Burger: a.burger-degeus@planet.nl of
Diana Berendsen: berendsenvangelderen@hetnet.nl

Ook als u niet bekend bent met meditatie: kom gerust eens kijken en laat u verrassen.

Namens de werkgroep vacare,
Adri Burger