Uitnodiging passieconcert woensdag 10 april 20.00 uur

In het kader van het gezamenlijke 40-dagen programma van de St. Urbanusparochie en de Amstelkerk zal op woensdagavond 10 april een passieconcert worden gegeven door Susanne Brussee – Van de Vosse (sopraan), Laurens de Boer (piano, orgel) en de Amstellandse Cantorij o.l.v. Eric Jan Joosse.

De raad van kerken nodigt u van harte uit voor dit jaarlijkse passieconcert.
Ook dit jaar belooft het weer een mooie avond te worden.

Uitgevoerd worden onder meer het ‘De Profundis’ van Christoph Gluck, drie Responsoria voor Witte Donderdag van Michael Haydn en het ‘Stabat Mater’ van Zoltán Kodály.

Susanne Brussee – Van de Vosse en Laurens de Boer zijn niet alleen solistisch te beluisteren, maar samen met de Amstellandse Cantorij voeren zij onder meer het ‘Ave verum’ van Elgar en ‘Lass, o Herr, mich Hülfe finden’ van Mendelssohn uit.

U bent van harte welkom op woensdagavond 10 april, 20.00 uur in de St. Urbanuskerk.
De toegang is vrij, na afloop kunt u een bijdrage geven middels een deurcollecte.

Kijk voor kleurrijke informatie op de poster

Namens de raad van kerken,
Adri Burger