Verhuur Amstelkerk

Naast het houden van allerlei soorten kerkdiensten (huwelijksvieringen en uitvaartdiensten), kan de kerk ook worden gehuurd voor bijvoorbeeld concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen en andere bijeenkomsten die passen binnen het karakter en de sfeer van het historische gebouw.

De unieke ligging in het midden van het dorp, het prachtige achteruitzicht op en de bereikbaarheid per boot vanaf de rivier de Amstel en het ruim voorhanden zijn van gratis parkeergelegenheid, maken het kerkgebouw tot een aantrekkelijke plek. Faciliteiten: 350 zitplaatsen (verplaatsbare banken), dames- en herentoiletten; geluidsinstallatie met mogelijkheid cd’s af te spelen; orgel en piano (het bespelen van het orgel uitsluitend na toestemming van de vaste organist).

Catering: in de kerk zelf is geen mogelijkheid voor het nuttigen van voedsel en drank. Hiervoor is er naast de kerk het gebouw ‘Amstelstroom‘. Met de beheerder van dit gebouw kunnen afspraken gemaakt worden voor gebruik in combinatie met het gebruik van de kerk (zie hieronder). Tarieven en huurvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Roel Habiecht
020-4964499 of 06-27650056