Verhuur Amstelkerk

Naast de reguliere diensten op zon-en feestdagen, huwelijks- en uitvaartdiensten kan de kerk ook worden gehuurd voor bijvoorbeeld concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen en andere bijeenkomsten die passen binnen het karakter en de sfeer van het historische gebouw.

De kerk heeft een unieke ligging midden in het dorp. De achterzijde van de kerk grenst aan de Amstel, waardoor de kerk ook bereikbaar is per boot. Er is gratis parkeergelegenheid bij de kerk.

Faciliteiten: 250 zitplaatsen (verplaatsbare banken), dames- en herentoiletten; geluidsinstallatie met mogelijkheid cd’s af te spelen; orgel en piano (het bespelen van het orgel uitsluitend na toestemming van de vaste organist).

Catering: in de kerk zelf is geen mogelijkheid voor het nuttigen van voedsel en drank. Hiervoor is er naast de kerk het gebouw ‘Amstelstroom‘. Met de beheerder van dit gebouw kunnen afspraken gemaakt worden voor gebruik in combinatie met het gebruik van de kerk (zie hieronder). Tarieven en huurvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Roel Habiecht
020-4964499 of 06-27650056