Amstelstroom

Verhuur Amstelstroom

Amstelstroom is gebouwd in 2007 en eigendom van de PKN gemeente Amstelkerk.

Het gebouw staat naast het kerkgebouw midden in het centrum van Ouderkerk aan de Amstel. Amstelstroom beschikt over 5 zalen die regelmatig worden gebruikt voor kerkelijk activiteiten.
Daarnaast is het mogelijk om Amstelstroom te huren voor verschillende activiteiten, zoals een bruiloft, verjaardagsfeest, kraamfeest, condoleance, cursus, vergadering, conferentie of presentatie.

De  cateringmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. In de grote zaal kunnen 25 – 150 personen. Deze zaal, voorzien van een bar, is tevens voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van audio en dvd apparatuur. Voor vergaderingen etc. zijn er nog 4 kleinere zalen tot maximaal 30 personen. Tarieven en huurvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voor meer informatie zie www.amstelstroom.net.

Informatie en reserveringsaanvragen:
Rianne Stork