Predikant voorpagina

Van Benedikte Bos

Het eerste jaar van mijn predikantschap in Ouderkerk aan de Amstel heeft vooral in het teken van kennismaking gestaan. Onder andere door ‘traditioneel’ huisbezoek. Daarnaast heb ik een bezoek gebracht aan de verschillende taakgroepen (eredienst, pastoraat, jeugd, diaconaat, kerkrentmeesters, etc). Ook ben ik bij de meeste activiteiten geweest die voor- of door jongeren georganiseerd werden.
Er zijn nieuwe dingen opgestart. Afgelopen jaar was er met kerst de eerste Herderstocht, komend jaar zal deze weer georganiseerd worden.
De 80+-verjaardagen zijn een groot succes gebleken, daar gaan we zeker mee door. Iedereen die 80 jaar of ouder is en zelfstandig woont krijgt een persoonlijke uitnodiging om samen met leeftijdsgenoten op een woensdagochtend in Amstelstroom gezamenlijk een kopje koffie te drinken en een taartje te eten. Vaak praten we door over een bepaald thema of een bijzondere vraag.
Naast de catechese aan kinderen van de basisschool en die van de middelbare school zal er komend seizoen ook geïnventariseerd worden of er belangstelling is voor belijdeniscatechisatie.
Voor vragen en goede suggesties kunt u natuurlijk altijd contact met me opnemen!

ds. Benedikte L. Bos