Predikant

De Amstelkerk prijst zich gelukkig met een zeer betrokken predikant ds. Jos de Heer.

Ds. Jos de Heer

Sinds september 2002 is ds Jos de Heer (geb. 1954) onze predikant. Hiervoor heeft hij gestaan in Elsendorp (De Peel), Rotterdam, Delft (studentenpredikant) en in Utrecht (Nicolaïkerk).  Wanneer u met hem wilt kennismaken of een pastoraal gesprek wilt, kunt u hem thuis bellen. Het beste is hij ’s ochtends bereikbaar (liever niet bellen tijdens de maaltijden en in de weekends). In geval van nood mag u dag en nacht bellen. Met hem kunt u ook afspraken maken over doop, kerkelijke huwelijksbevestiging (in principe alleen voor leden) of een uitvaart-dienst.

Bij geen gehoor kunt u voor noodgevallen de scriba bellen, mevr. Adri Burger (4968371).

ds Jos de Heer
Kerkstraat 20