Raad van kerken

Raad van Kerken

De raad van Kerken is een samenwerking tussen de rooms-katholieke parochie van de Urbanuskerk en de pkn gemeente van de Amstelkerk.

Deze gezamenlijke website van Urbanus en Amstelkerk is een initiatief van deze Raad en wordt door deze Raad beheerd. Regelmatig worden er gezamenlijke diensten georganiseerd, zoals het Oecumenisch Gebed voor de Eenheid in januari, de Oecumenische Gezinsdienst in juni en de Vredeszondag in september. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd, waaronder de maandelijkse Bijbelwerkplaats, het maandelijkse zanguurtje van christelijke liederen op de 1e woensdagmorgen van de maand in zorgcentrum “Theresia”, het woensdagochtendgebed en de woensdagavond meditatie. Het Interkerkelijk Stencilbureau is eveneens een initiatief hiervan.

Linda den Hertog-Stam
linda@denhertogversleverancier.nl