Amstelkerk

Gespreksgroepen

Gespreksgroepen

Er zijn verschillende bijeenkomsten om je in je geloof te verdiepen.

Bijbelwerkplaats

*Een blijvende en doorlopende activiteit is de bijbelwerkplaats.

Doelgericht leven

Zo heet het boek van Rick Warren. Het is een indringend en levensveranderend boek over een 40-daagse ontdekkingstocht naar de zin en het doel van ons leven. Iedere dag heeft een aantal pagina’s tekst over een bepaald thema, met diverse Bijbelteksten, uitgebreide uitleg en duiding naar onze tijd, en wat je er zelf mee zou kunnen in jouw leven. En een aantal vragen om over na te denken en/of te bespreken in een gespreksgroep.
En dat is dus wat we willen doen in de gespreksgroep die gestart is op de woensdagochtend. We komen een keer per maand bij elkaar en dan bespreken we een dag uit het boek, dus voorlopig kunnen we nog voort.
We komen bij elkaar in Amstelstroom. Elke tweede woensdagochtend in de maand. De aanvang is 10.30 uur. De eerste bijeenkomst is echter op woensdagochtend 6 september.
Je bent van harte welkom! En in de zomermaanden juni, juli en augustus gaan we gewoon door.
Meld je even aan bij Doris of bij Gert Roos, dan kun je het boek ontvangen.

vr. groeten,
Doris de la Cruz 0638074067 en Gert Roos 0636082548

Gespreksgroep 3 G

Geloven is op weg gaan; een reis door het leven.
Wat is het goed als je deze reis niet in je eentje hoeft te gaan, maar dat er een groepje mensen is die regelmatig met je meeloopt. Waarmee je vragen en ervaringen kunt delen in een gespreksgroep. Samen komen we verder.
Voor de gesprekken maken we gebruik van een boekje, die alle deelnemers van te voren krijgen zodat zij zich kunnen inlezen. Aan de hand van een thema lezen we een Bijbeltekst en bespreken we vragen met elkaar.
Dit seizoen is het thema: “En God zag dat het TOF was” het gaat over het eerste Bijbelboek Genesis.
Het afgelopen seizoen merkten we weer hoe goed het is om met elkaar over het geloof te praten, maar dat het ook fijn is om elkaar beter te leren kennen.
De “3G” gespreksgroep start op zaterdagavond 9 september met een barbecue in de Waver 40a. Daarna komen we elke derde donderdag van de maand bij één van de deelnemers bij elkaar. De eerste avond is op donderdag 21 september om 20.00 uur.
Vind je het leuk om een keer mee te draaien dan ben je van harte welkom.
Er is nog plek voor jou!
Als je wilt kun je je van te voren aanmelden bij ondergetekende en dan ontvang je het boekje.
Ga met ons mee op ontdekkingstocht door Genesis en ontdek de verrassend sterke verbanden die er zijn met onze tijd. We zullen oeroude vragen tegenkomen en ijzersterke antwoorden, die nog steeds actueel zijn!

Ga jij met ons mee op reis?

Gert Roos
06 3608 2548
gert.soor@gmail.com