Leeskring

De Leeskring bestaat uit een aantal gemeenteleden. Zij komen 3 keer per jaar bij elkaar.
Er wordt dan een boek besproken dat door de groep gekozen is om te lezen.

Dat kunnen allerlei boeken zijn van reisverhaal, familieroman, fictie tot wereldliteratuur.
Het zijn inspirerende avonden van serieus tot vrolijk die uitnodigen om nog meer te lezen.

Nieuwe lezers van binnen en buiten de kerk zijn altijd welkom.

De leeskring leest het boek Violeta van Isabel Allende.

Een historische roman over een vrouw die op zeer hoge leeftijd een brief schrijft aan haar kleinzoon. Ze is geboren in 1920 in Chili en haar leven maakt alle grote gebeurtenissen van de geschiedenis mee, de spaanse griep, de grote depressie met de geweldige armoede, de strijd voor vrouwenrechten, de opkomst en ondergang van tirannen en tot slot de pandemie Covid-19.
Haar werk staat bekend om de prachtige verhaallijnen, politiek engagement, kleurrijke personages met indrukwekkende levensverhalen.

We komen bij elkaar op woensdagmiddag  3 augustus om 14.00 u bij Diana Berendsen,
Holendrechterweg 1.

Riet Harkema