Amstelkerk

Leeskring

Leeskring

De Leeskring bestaat uit een aantal gemeenteleden. Zij komen 3 keer per jaar bij elkaar.
Er wordt dan een boek besproken dat door de groep gekozen is om te lezen.
Dat kunnen allerlei boeken zijn van reisverhaal, familieroman, fictie tot wereldliteratuur.
Het zijn inspirerende avonden van serieus tot vrolijk die uitnodigen om nog meer te lezen.
Nieuwe lezers van binnen en buiten de kerk zijn altijd welkom. (aanmelden door een mailtje naar: leeskring@amstelkerk.net).

De leeskring komt weer bij elkaar op 15 november om 14.30 bij Diana Berendsen, Holendrechterweg 1. We bespreken dan met elkaar Wij zijn van diamant geschreven door Alex Boogers.
Waar ligt de grens tussen onuitgesproken liefde en onbemind zijn?
Wanneer de 21-jarige William onverwacht naar Seattle vertrekt, reist zijn broer Markus hem achterna. Een paar dagen later wordt het levenloze lichaam van Markus gevonden aan de voet van de Snoqualmie Falls. Voordat William met het lichaam van Markus terugreist naar Vlaardingen krijgt hij bij de receptie van zijn hotel een laatste gift van zijn broer. Het blijkt een notitieboek van opa Lovitz, een Joodse familievriend. Op weg naar het vliegveld begint William te lezen en zo ontdekt hij dat het tragische lot van zijn broer onontkoombaar was.

Wij zijn van diamant is een groots opgezette familiekroniek die laat zien hoe littekens uit het verleden generaties lang kunnen doorwerken: tussen vaders en zonen, tussen moeders en dochters, tussen vrienden en broers.

Wilt u meedoen,, meldt u dan aan bij Diana: berendsenvangelderen@hetnet.nl of 06 4675 7668
Van harte welkom!

Informatie:
Riet Harkema
020 233 7472
leeskring@amstelkerk.net