iOpener diensten

iOpener

Vijf tot zes keer per jaar is de kerkdienst een iOpener dienst.

Het zijn moderne kerkdiensten waarin we ons bezinnen op een thema dat ons bezighoudt. We laten ons inspireren door woorden (een korte preek), hedendaagse muziek en beeld. De muzikale begeleiding gebeurt door een band.
Zo ontdekken we meer over onszelf en Gods liefde door wat we zien, horen en ervaren. Je gaat naar huis met een eye-opener. Ook als je niet gewend bent om (vaak) naar de kerk te gaan, voel je je hier welkom en zou je weleens positief verrast kunnen worden.

Informatie: Jeanette Vader,  i-opener@amstelkerk.net

iOpener-dienst op 25 september

Na de start van het nieuwe seizoen is er op 25 september ook een nieuwe I-Opener. We bezinnen ons op het thema: hoe is God aanwezig als je het moeilijk hebt? Sommigen kijken terug op een moeilijke periode en ervaren dat het hun relatie met God heeft verstevigd. Maar dat geldt niet voor iedereen. Er is ook angst, verlies van grip op het leven, het overkomt je.
En er wordt vaak gezegd dat je veel kunt leren van moeilijkheden of een ingrijpende traumatische gebeurtenis in je leven. “What doesn’t kill you makes you stronger”, zei Nietzsche. Maar klopt dat wel? We leren ermee omgaan maar het verdriet is er óók. Hoe is God hierin aanwezig?
We verwelkomen u graag in deze dienst en hopen dat u met eye-openers naar huis gaat. Neem gerust iemand mee! De dienst is laagdrempelig met herkenbare muziek.
De voorganger in deze dienst is ds. Benedikte L. Bos en het combo verzorgt de muziek.
De werkgroep I-Opener: Annemieke, Elianne, Beppie, Gert en Jeannette