iOpener diensten

iOpener

Vijf tot zes keer per jaar is de kerkdienst een iOpener dienst.

Het zijn moderne kerkdiensten waarin we ons bezinnen op een thema dat ons bezighoudt. We laten ons inspireren door woorden (een korte preek), hedendaagse muziek en beeld. De muzikale begeleiding gebeurt door een band.
Zo ontdekken we meer over onszelf en Gods liefde door wat we zien, horen en ervaren. Je gaat naar huis met een eye-opener. Ook als je niet gewend bent om (vaak) naar de kerk te gaan, voel je je hier welkom en zou je weleens positief verrast kunnen worden.

Informatie: Jeanette Vader,  i-opener@amstelkerk.net

iOpener-dienst op 3 april

Het jaarthema van de PKN is: “Van U is de toekomst”. In de vorige I-Opener (november 2021) hebben we besproken wat onze toekomst kleurrijk maakt. Zo kleurrijk als de kleuren van de regenboog: teken van Gods eeuwig durende trouw aan ons.

In deze I-opener, op 3 april 2022 overdenken we het begrip Eeuwigheid. De Bijbel staat vol met het woord eeuwig, vaak als kenmerk van wie God is. Maar wat betekent dit eigenlijk voor ons? Zien we uit naar ‘het eeuwige leven’? Sommige mensen willen graag eeuwig jong blijven en hebben er veel voor over om er zo uit te blijven zien. Wat beweegt hen? En hoe ervaren wij zelf het ouder worden? Wat blijkt, terugkijkend, “van eeuwigheidswaarde” te zijn?

Jezus zegt dat hij de Bron van eeuwig leven is. Welke betekenis heeft dat in ons dagelijks leven? Genoeg vragen rond het Eeuwige leven.

We verwelkomen u graag in deze dienst en hopen dat u met eye-openers naar huis gaat. Neem gerust iemand mee! De dienst is laagdrempelig met herkenbare muziek.
De voorganger in deze dienst is ds. Benedikte L. Bos en het combo verzorgt de muziek.

De werkgroep iOpener,
Annemieke Burlage, Elianne Schultz, Beppie Klomp, Gert Roos en Jeannette Vader