Amstelkerk

Kerkdiensten

Kerkdiensten

De wekelijkse zondagmorgenvieringen om 10.00 uur vormen het hart van onze gemeente. Er is voor de jongere kinderen kindernevendienst en om de week is er voor de middelbare-schooljeugd Basic, een eigen bijeenkomst.

Na iedere zondagmorgenviering is er gelegenheid in Amstelstroom, het kerkelijk centrum naast de kerk, om elkaar te ontmoeten met koffie, thee of limonade.
Naast de gewone zijn er speciale diensten, bijvoorbeeld de I-openerdiensten, die voor iedereen zijn, maar ook meer op jongeren en jonge gezinnen zijn gericht. Deze diensten hebben een hedendaags thema en de muziek is daaraan aangepast. Ook zijn er samen met de RK Urbanus gemeente, drie oecumenische diensten per jaar.

De diensten in de Amstelkerk zijn via de website in beeld en geluid mee te beleven.

 

De laatste kerkdiensten via de site te beluisteren en te bekijken

U kunt de laatste kerkdienst via https://kerkdienstgemist.nl bekijken en beluisteren.

Indien u beeld en geluid van de dienst zelf wilt bewaren kunt u na te zijn ingelogd kiezen voor OPSLAAN en het bestand downloaden naar uw computer of andere media.

Om dit bestand later te bekijken installeert u eerst VLC Player op uw computer. Dit staat op de volgende site en is gratis http://www.videolan.org/vlc/

 

Kindercreche

Tijdens de zondagochtenddiensten is er opvang voor kinderen tot 4 jaar. De kinderen kunnen voor de dienst in Amstelstroom gebracht worden.
Wilt u gebruik maken van de creche dan dient u dit aan te geven op onderstaand adres.
Het liefst voor vrijdagavond 19.00 uur. Tijdens doopdiensten is er altijd creche.

Informatie:
Lyda Mul
0297 582690
creche@amstelkerk.net

 

Autovervoer naar de kerk

Voor mensen die slecht ter been zijn, en zelf niet over vervoer beschikken, is er een mogelijkheid om opgehaald en thuisgebracht te worden.

Informatie:
Gert Smith
06 1395 6487
autoververvoer@amstelkerk.net