Amstelkerk Amstelkerk

Nieuw op de website

Let op de veranderingen bij de emailadressen. We kunnen nu emailadressen van de website aanmaken, met doorverwijzing. Sommigen verwijzen naar een hele groep, zoals redactienieuwstroom@amstelkerk.net. Andere emailadressen worden doorverwezen naar persoonlijke emailadressen. Het is even goed opletten!!!

Er staan foto’s van de klimaatpelgrimstocht van zondag 10okt21 op de fotopagina. De activiteitenkalender is bijgewerkt.

Er is weer de wekelijkse Nieuwsbrief geplaatst, die van 21 oktober. En de orde van dienst voor zondag 24 oktober, kunt u onder de nieuwsberichten terugvinden.

Er is een bericht over het Kickoff-kamp in het weekend van 29-31 oktober

Er staan weer activiteiten in de activiteitenkalender! Er is een nieuw diaconaal doel voor de maand oktober

Er zijn nieuwe pagina’s bijgekomen: Onder ‘De kerk’ pagina’s over de dooprollen in de kerk en over Toga’s stola’s en antependia. Ook is er een fotoalbum geplaatst, met eerst foto’s van de doop van Olivia, 6 juni. Er zijn info-blokjes in de banner op de hoofdpagina geplaatst zodat u snel het belangrijkste nieuws kunt vinden. En we hopen wat vaker nieuwe artikelen in de kolom links te plaatsen. Oudere artikelen kunt u terugvinden bij ‘meer nieuws’.