Amstelkerk Amstelkerk

Nieuw op de website

Een nieuw diaconaal doel voor de maand augustus

De pagina’s van ‘gemeente’ en ‘predikant’ (onder ‘wie zijn wij’) zijn vernieuwd en de moeite waard om te lezen. De orde van dienst voor zondag 1 augustus is geplaatst, en ook de Nieuwsbrief van 29 juli. En er is een artikel geplaatst over communicerende gemeenteleden!

In de linker kolom van de home-pagina is het begin van een artikel van de hand van ds. Benedikte Bos geplaatst, over de vernieuwing van de Nieuwe Bijbelvertaling

De nieuwsbrief van 22 juli is geplaatst. En er is nieuws van Tulip Garden – India. U kunt de complete nieuwsbrief vinden via de links, in het stukje in de linker kolom op de home-pagina en bij het nieuws over Tulip Garden. Ook zijn er foto’s in ons fotoalbum geplaatst

Er zijn nieuwe pagina’s bijgekomen: Onder ‘De kerk’ pagina’s over de dooprollen in de kerk en over Toga’s stola’s en antependia. Ook is er een fotoalbum geplaatst, met eerst foto’s van de doop van Olivia, 6 juni. Er zijn info-blokjes in de banner op de hoofdpagina geplaatst zodat u snel het belangrijkste nieuws kunt vinden. En we hopen wat vaker nieuwe artikelen in de kolom links te plaatsen. Oudere artikelen kunt u terugvinden bij ‘meer nieuws’.