Amstelkerk Amstelkerk

Nieuwsbrief Tulip Garden

Dank u wel
Wat fijn dat we ook tijdens deze maar voortdurende pandemie steeds kunnen rekenen op uw steun. Dankbaar en blij zijn we met uw hulp. Mede daardoor zijn we instaat de kinderen in TG Home en Hostel een veilig thuis en een goede basis voor hun toekomst te bieden. Heel hartelijk dank daarvoor!

Tulip Garden Home
Corona

Helaas is op dit moment de situatie in India zeer zorgelijk. De besmettingen lopen in snel tempo op. Gelukkig zijn de meeste kinderen zijn weer thuis in Tulip Garden. Scholen en colleges zijn gesloten. De kinderen die terugkeren naar Tulip Garden gaan 5 dagen in quarantaine en worden daarna getest. Is de test negatief dan kunnen ze weer deelnemen aan het leven in TG Home.
Het is nog onbekend wanneer de 10e klassers examen kunnen doen. Dat geldt ook voor de overige examens op de voortgezette opleidingen. Intussen zijn een deel van de online lessen weer gestart.
Gelukkig zijn onze personeelsleden allemaal voor de tweede maal gevaccineerd. De personeelsleden die van buiten TG komen blijven weer thuis. De kinderen helpen mee alle taken te vervullen.
Kinderen boven de 18 kunnen ook gevaccineerd worden, maar het is erg druk bij de aanmeldingen, het kan wel een half jaar duren voordat zij aan de beurt zijn.

Lees de Nieuwsbrief uit Tulip Garden – India